برای رانندگی ایمن در معبر لازم است فاصله عرضی را در معابر به صورتی که در ادامه به آن میپردازیم حفظ کنیم.
۱- رعایت فاصله ی عرضی هنگام انجام پارک دوبل (پارک صحیح): (بایستی به اندازه ی ۵۰ سانت یا یک دست باشد، که به تفصیل در این باره در بخش پارک دوبل توضیح داده شده است). ۲- رعایت فاصله ی عرضی مناسب هنگام حرکت در معابر شهری: هنگام حرکت در معابر شهری بهترین راه برای رعایت فاصله ی عرضی مناسب حرکت بین خطوط و از وسط لاین می باشد. ضمناً بهتر است در معابر کم عرض در صورت امکان به اندازه ی باز شدن یک درب با وسایل نقلیه ای که در لاین اول توقف نموده است فاصله داشته باشیم.
حتی با وسیله ی نقلیه ای که احساس می کنیم پشت فرمان آن کسی نیست هم، فاصله عرضی مناسب را در نظر بگیریم چرا که ممکن است عابری از جلوی آن اتومبیل از سمت پیاده رو یکدفعه به سمت خیابان حرکت کند و در دید راننده نباشد علی الخصوص هنگامی که از کنار اتوبوس شرکت واحد عبور می کنیم فاصله ی عرضی را رعایت نموده و سرعت خود را نیز کاهش دهید تا در صورت وجود خطر فرصت کافی جهت جلوگیری از خطر داشته باشید و در صورتی که امکان رعایت فاصله ی عرضی نباشد آن قسمت یک محوطه ی خطر محسوب شده و باید لمس ترمز نمایید و با حداقل سرعت و با دقت و مراقبت بسیار از آن قسمت عبور کنید. رعایت فاصله ی طولی مناسب: از جمله مواردی که هنگام حرکت در معابر شهری بایستی به آن توجه بسیاری نمود، رعایت فاصله ی طولی مناسب می باشد و برای توجه بیشتر به آن یک مثال می آوریم.
شاید شما هم مشاهده کرده باشید تصادف هایی را که در خیابانها و بزرگراهها دو یا چند اتومبیل پشت سر هم با هم برخورد کرده باشند، اگر راننده های محترم این وسایل نقلیه نسبت به رعایت فاصله ی مناسب طولی دقت بیشتری می کردند امکان تصادف و برخورد با وسیله ی نقلیه ی جلویی به حداقل می رسید.
بنابراین رعایت فاصله ی طولی یکی از عوامل مهم در کاهش تصادفات درون شهری می باشد. در راهبندانها تا جایی به وسیله ی نقلیه ی جلویی نزدیک می شویم که حداقل تمام لاستیک عقب وسیله ی نقلیه ی جلوئی را ببینیم. هنگام حرکت در شب فاصله ی طولی می بایستی بیشتر شود چرا که دید ما کاهش یافته و زمان رؤیت خطر نیز کمتر می شود. در هوای بارانی و برفی و علی الخصوص در معابر پوشیده شده از برف و یخبندان فاصله ی طولی نسبت به وسیله ی نقلیه جلویی بایستی بیشتر از موارد عادی باشد.
(ثبت نام در سایت تنها ۱ دقیقه طول میکشد!)
لیست شرکت کنندگان آزمون شهری مورخ ۱۳ و ۱۴ آذر ماه
۱۲ آذرماه ۱۴۰۳
لیست شرکت کنندگان آزمون آیین نامه مورخ ۱۴۰۳.۰۹.۱۰
۱ آذرماه ۱۴۰۳
لغو آزمون شهری یکشنبه مورخ ۱۴۰۳.۰۸.۱۳
۱۲ آبانماه ۱۴۰۳
آیا رانندگی بدون گواهینامه جرم است؟
۷ مهرماه ۱۴۰۳
چگونه بفهمیم لنت ترمز تمام شده است؟
۱ مهرماه ۱۴۰۳
تشریح کامل انواع روش های پارک دوبل
۷ شهریورماه ۱۴۰۳
کد های محدودیت رانندگی درج شده در پشت گواهینامه
استانداردهای ۸۵ گانه شامل چه مواردی میباشد؟
۲۴ شهریورماه ۱۴۰۳